Apartmani u kompleksu na samoj obali mora, Dobra Voda

ID
320.000€
Lokacija
Dobre Vode
Region
Tip
Stan
Površina
104m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Br. soba
2
Kupatila
2
Terasa
2
 

Apartmani su prostrani i prozračni.

Apartman u prizemlju površine 106m2 ima predsoblje, dnevni boravak / kuhinju, dvije spavaće sobe i jedno kupatilo. Direktan pristup bazenu i terasi s prekrasnim pogledom na more. - 222.600 EUR

Apartman od 104 m2, u prizemlju, sadrži predsoblje, dnevni boravak / kuhinju, dvije spavaće sobe, dva kupatila. Terasa s pogledom na more i pristupom zajedničkom bazenu i sunčalištu,

 

Parking u garaži se kupuje zasebno (15.000), po želji.

Apartmani se nalaze u kompleksu na obali Jadranskog mora. Unutrašnjost je dizajnirana u modernom stilu a za ukrašavanje su korišćeni isključivo najkvalitetniji italijanski materijali. Svi stanovi su namješteni i opremljeni svim potrebnim klimatskim i kućanskim aparatima.

Odlična lokacija
Apartmani su udaljeni 9 km od glavne autobuske i željezničke stanice, 10 km od centra Bara i 65 km od aerodroma u Tivtu. Nekoliko kafe barova i restorana, kao i javna plaža, nalaze se u okolini od 400 metara.
Kompleks ima agenciju za servis koja je odgovorna za cijeli niz mjera sigurnosti, tehničkog stanja, popravke i održavanja stanova.
Čitav kompleks je projektovan i izgrađen sa ciljem stvaranja najkomfornijih uslova za život, sve potrebne infrastrukture i visokog nivoa usluge. Stanari imaju na raspolaganju fitness centar, saunu i hamam, koji se nalaze u prizemlju. Kompleks ima dva bazena, uređene terase i opremljenu plažu sa izlazom na more, besplatni Wi-Fi. Parking za automobile.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.