ID

Apartmanski objekat koji funkcionise kao mini hotel, Sutomore

780.000€


290m2
Idi na omiljene

O nekretnini

Apartmanski objekats koji funkcionise kao mini hotel, smješten u srcu mediteranskog okruženja. Sa 10 prostranih apartmana za iznajmljivanje, te velikom kuhinjom u prizemlju i jednim prostranim stanom, osiguravamo vam udobnost i luksuz tokom vašeg boravka.

Dok se šetate kroz naše dvorište, dočekat će vas miris mediteranskog bilja, čije se zelenilo prepliće oko fontane koja nježno šumi svojom vodom. Naša terasa nudi savršeno mjesto za opuštanje u hladovini, dok se prepustite mirisu mora i cvjetova koji vas okružuju. Za naše male goste, imamo posebno dizajnirano mjesto za dječiju zabavu, gdje će se svako dijete osjećati kao u vlastitom carstvu igre.

Svaki od naših apartmana je opremljen sa mini kuhinjom, modernim kupatilom i prostranom terasom koja pruža pogled na more ili planinu, ovisno o poziciji. Uz to, nudimo vam i klima uređaj za ugodnu temperaturu u svakom trenutku, mini frižider za vaše osvježenje, grejnu ploču za brze zalogaje, i naravno, Wi-Fi za povezivanje sa svijetom.

Naš objekat je rezerviran od maja do oktobra, pružajući vam savršenu priliku da uživate u odmoru i turističkoj ponudi. Gradska plaža udaljena je svega 1100 metara, lako dostupna asfaltnim putem. Ovdje se pruža izvrsna prilika za sve one koji žele ući u turistički biznis i uživati u čarima mediteranskog života.

Region

Detalji nekretnine

Da
Da
719m2

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.