Dvije kuće sa prostranom parcelom i prekrasnim pogledom u Baru

ID
590.000€
Lokacija
Šušanj
Region
Tip
Kuća
Površina
180m2
Namješten
Da
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina
165m2
Površina zemlje
1.405m2
Br. spratova
2
Parking
Da

Dvije šarmantne kuće, smještene na prostranom placu sa prekrasnim pogledom, su dostupne za prodaju u Baru, u cijenjenoj četvrti Šušanj.

Ukupna površina parcele se prostire na impresivnih 1405m2. Primarna rezidencija ima ukupnu površinu od 180m2, sa unutrašnjim prostorom od 165m2. Ovo dvospratno prebivalište ima posebne ulaze za svaki sprat. Raspored se sastoji od primamljivog ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, dobro opremljene kuhinje, kupatila, ostave i terase sa izlazom na baštu. Popevši se na sprat, naći ćete dvije udobne spavaće sobe, još jedan dnevni boravak i dva dodatna kupatila. Kuća je opremljena šporetom i klima uređajima, dok panoramski prozori uokviruju slikovite poglede na more i planine.

Nadopuna kuće je rezidencija za goste, površine 27m2. Ovo zasebno prebivalište ima udoban životni prostor sa kuhinjom, kupatilom, pa čak i saunom, pružajući potpunu autonomiju od glavnog stana. Dodatno, u praktične svrhe na imanju služi i komunalni objekat površine 10m2.

Okućnicu, koju karakterizuje pravilan oblik, krase razne voćke koje su savršeno prilagođene jadranskoj klimi, koje iz godine u godinu donose obilne žetve. Dostupan je veliki parking za više vozila, uključujući i zgodnu garažu za dodatnu sigurnost.

Potrebe za vodom zadovoljavaju tri rezervoara, uključujući rezervoar značajnog kapaciteta 40m3 koji se napaja iz privatnog izvora, kao i manje rezervoare od 15m3 i 10m3 dizajnirane za prikupljanje kišnice. Kanalizacijom se upravlja preko sistema septičke jame.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.