Prodaje se ruševina u Nacionalnom parku Skadarsko jezero

ID
49.000€
Lokacija
Ostalo
Region
Tip
Kuća
Plac
Površina
42m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
378m2

Predstavljamo izuzetnu priliku za nekretninu koja se nalazi unutar slikovitog Nacionalnog parka Skadarsko jezero.

Ova jedinstvena nekretnina predstavlja idealno utočište za one koji su u potrazi za mirom, neometanim prirodnim okruženjem i pogledom koji oduzima dah. Iako treba renoviranje, ima ogroman potencijal za pojedince koji traže projekat koji ispunjava. Smještena u šarmantnom selu Krnjice, pored Skadarskog jezera u okviru cijenjenog Nacionalnog parka, ova nekretnina se može pohvaliti izuzetnom lokacijom.

Ruševine zauzimaju površinu od 42 kvadratna metra i nalaze se na parceli od 378 kvadratnih metara. Potrebna je kompletna adaptacija, jer je u ovom dijelu trenutno dostupan samo priključak za struju.

Okruženo bujnim drvećem i grmljem, područje odiše čistom ljepotom, pružajući zadivljujući pogled na jezero i dolinu. Napominjemo da se kuća nalazi 30 metara od ceste i nema direktan pristup automobilom.

Krnjice, malo selo koje se nalazi 30-ak minuta vožnje od Virpazara, služi kao najbliže čvorište za prodavnice i restorane. Štaviše, do živahnih gradova Bara i Podgorice može se stići za otprilike sat vremena vožnje od ove perspektivne nekretnine.

Prigrlite ovu izvanrednu priliku da osmislite svoje utočište iz snova usred zadivljujućih čuda Nacionalnog parka Skadarsko jezero.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine: