ID

Prostrani apartmani na prvoj liniji, Dobra Voda

603.000€


201m2
3
Idi na omiljene

O nekretnini

U prekrasnom kompleksu na prvoj liniji sa bazenima, teretanom i privatnom plažom, prodaju se sljedeći prostrani apartmani.

Apartman od 201m2 sa tri spavaće sobe i 4 kupatila - 603.000 eura
Apartman od 179m2 sa vlastitim vrtom sa tri spavaće sobe - 537.000 eura

Parking garaža se kupuje zasebno (15.000) po želji.

Apartmani se nalaze u kompleksu na obali Jadranskog mora. Unutrašnjost je dizajnirana u modernom stilu. Za ukrašavanje su korišteni najfiniji italijanski materijali. Svi stanovi su namješteni i opremljeni svim potrebnim klimatskim i kućanskim aparatima.

Odlična lokacija
Apartmani su udaljeni 9 km. od glavne autobuske i željezničke stanice, 10 km. od centra Bara i 65 km. sa aerodroma grada Tivta. Nekoliko barova i restorana te javna plaža nalaze se u radijusu od 400 metara.
Kompleks opslužuje društvo za upravljanje odgovorno za cijeli niz mjera sigurnosti, tehničkog stanja, popravki i održavanja stanova.
Stambeni kompleks je projektovan  i izgrađen uzimajući u obzir stvaranje najudobnijih životnih uvjeta i svih potrebnih nivoa usluge. Na raspolaganju stanarima, u prizemlju se nalazi fitness centar, sauna, hamam. Kompleks ima dva bazena, uređene terase i opremljenu plažu sa izlazom na more, povezan je besplatni Wi-Fi. Parking za automobile.

Region

Detalji nekretnine

Da

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.