Torre A Cona, moderan kompleks u Sutomoru

ID
106.000€
Lokacija
Sutomore
Region
Tip
Stan
Površina
55m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Br. soba
1
Kupatila
1

"Torre a cona" je moderan i luksuzan objekat u Sutomoru, u sastavu Opštine Bar. Smješten na parceli od 1.170 m2, sastoji se od podrumske garaže i četiri etaže. Ima ukupno 12 stambenih jedinica koje se sastoje od 8 jednosobnih apartmana i 4 studio apartmana.
Arhitektura zgrade odražava mediteranski stil sa prepoznatljivim kamenim lukom i kosim zabatnim krovovima prekrivenim tradicionalnim materijalima. Pergole na terasama pružaju hlad i doprinose jedinstvenom ambijentu objekta. Na ulazu je na raspolaganju zajednička recepcija modernog dizajna, prijemna sala i usluge održavanja 24 sata.
U ovom projektu, fokusiralo se na moderan dizajn koji karakteriziraju jednostavne linije i elegantni elementi postignuti korištenjem visokokvalitetnih materijala, zidnih obloga i toplih parketa. Svaki apartman je opremljen sistemom "pametne kuće" koji je pogodan za one koji traže naprednije iskustvo života.
Jednosobni stanovi su ravnomjerno raspoređeni, po dva na svakom spratu, sa dnevnim boravkom, hodnikom, kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom i kupatilom.
Dva studija se nalaze na prvom i drugom spratu, svaki sadrži dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i hodnik.
Na prvom spratu zgrade nalazi se SPA & Wellness centar, gde stanovnici mogu uživati u nizu pogodnosti, uključujući bazen, saunu i tursko kupatilo za opuštanje i rekreaciju. Bazen nudi osvježavajuće utočište u vrućim ljetnim danima, pružajući priliku za opuštanje i bijeg od svakodnevne rutine.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.