ID

Veliki parcela sa tri kuce, Bar

730.000€


2.501m2
Idi na omiljene

O nekretnini

Atraktivna parcela površine 2501m2 koja nudi izuzetnu priliku za život u prirodi i bavljenje poljoprivredom.
Na parceli se nalaze tri kuće, pružajući raznovrsne mogućnosti stanovanja i investiranja.

Prva kuća, površine oko 100m2, sastoji se od prizemlja sa garažom i sprata s dvosobnim stanom. Iako zahteva određene renovacije, pruža odličan potencijal za prilagođavanje prema vašim potrebama.

Druga kuća, površine oko 120m2, nudi jednosoban stan u prizemlju koji je već useljiv, dok je sprat rezervisan za dvosoban stan u fazi nedovršenosti. Ova kuća takođe zahteva određene renovacije, ali pruža fleksibilnost u oblikovanju prostora prema vašem ukusu.

Treća kuća, organizovana kao dva jednosobna stana, takođe traži određena renoviranja, otvarajući prostor za stvaranje udobnog i funkcionalnog doma.

Parcela ima sve neophodne infrastrukturne elemente, uključujući gradsku vodu, veliki rezervoar za tehničku vodu, struju i pristupni put.
 Pored toga, dostupan je dovoljan prostor za parking, uz mogućnost uzgoja povrća i voća. Pogled na more i dosta zelenila pružaju osećaj mira i uživanja u prirodi.

Posebna atrakcija predstavlja prisustvo malog potoka duž parcele, pružajući dodatni element prirodne lepote. Tu je i mesto za roštilj i otvorenu konobu, stvarajući idealno okruženje za druženje s porodicom i prijateljima.

Udaljenost od mora je oko 1.200m a od grada 1900m

Ova nekretnina je savršena za veće porodice ili grupe prijatelja koji žele deliti parcelu, pružajući priliku za stvaranje jedinstvenog i udobnog doma u skladu s prirodom i tradicijom.

Region

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.