Nov Dvosoban stan, Soho City, Bar

124,000€ · Stan
CIJENA: 124.000€          VELIČINA: 80M²          LOKACIJA: Bar        
OPIS:

Nov Dvosoban stan, Soho City, Bar.

Prodaje se stan T-2 80m2 na 2. spratu u novom stambenom kompleksu, stan ima bočni pogled na more i dvorište izmedju dvije zgrade.
Sastoji se od hodnika, dva kupatila – jedno sa tuš kabinom, drugo sa kadom. Dvije spavaće sobe, dnevna soba i kuhinja i velika terasa.
Stan je opremljen inverterskom klimom sa 3 unutrašnje jedinice i jednom spoljašnjom, kvalitetnim sanitarijama i velikim prozorima i balkonskim vratima.

Obije zgrade u sklopu SOHO CITY-a imaju prostrani hol, recepciju, interfon i službu obezbjeđenja. Zgrada ima 3 lifta, od čega je jedan teretni. Soho City pruža savremenija i inovativnija dostignuća, pa je tako svaki apartman/stan obogaćen Tesla Smart Sistemom. Ispred zgrade se nalazi i park površine 13.000 m2. U čijem sklopu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca.
Takođe, u neposrednoj blizini (50m) nalazi se zatvoreni sportski kompleks, otvoreni sportski tereni (atletska staza, teniski i fudbalski tereni) a plaža je udaljena svega 250m od kompleksa.
Dovoljno slobodnog parking mjesta, a moguće je i kupiti mjesto u podzemnoj garaži.

Za vise informacija:

Lokacija

Kontakt

Message has been sent successfully.