Vila sa aparmanima i bazenom, Bar

600,000€ · Kuća
Cijena: 600.000€          Veličina: 600 m²          Lokacija: Bar
OPIS:

Prodaje se vila sa apartmanima i bazenom u Baru. Vila se koristi kao mini-hotel od 2014. godine.

Nalazi se na parceli površine 797 m2. Ukupna površina vile je 600 m2, unutrašnja površina 510 m2. Broj spratova – 3.

6 prostranih apartmana od 30 do 90 m2, koji mogu primiti od 2 do 6 gostiju – sobe različitog rasporeda.

Svi apartmani su namješteni, namještaj po mjeri, ortopedski madraci na krevetima. Kuhinje su u potpunosti opremljene aparatima i priborom. Sve terase su opremljene.
Svaki apartman ima svoje kupatilo. Kvalitetna stolarija sa mrežama protiv komaraca i roletnama. U sobama je parket od bambusa.

U prizemlju se nalazi prostrana soba za posluživanje doručka, organizovanje događaja, sa velikom kuhinjom, nameštajem i dečijim prostorom.

Dvije pomoćne prostorije, vešeraj, veliko kupatilo sa kadom.
Po želji se dio prizemlja može koristiti kao stan sa zasebnim ulazom.

U dvoriptu se nalaze parking mjesta za 4 automobila, igralište za djecu, teniski sto. Basta sa automatskim sistemom za navodnjavanje, voće, masline stare 200-300 godina.

Bazen dimenzija 10 * 4,5 metara sa dječjim prostorom, kontra-strujom, jacuzzijem, led osvetljenjem i drugim zabavama. Bazen je opremljen kliznim krovom i grejanom vodom, što mu omogućava da se koristi tokom cijele godine.

Gradska kanalizacija, gradska voda. Kao rezerva vode – 12 kubnih metara podzemnog rezervoara.

Klimu u kući reguliše švedski sistem toplotnih pumpi Nibe, sistem je povezan putem interneta (daljinski upravljač) i može se integrisati u sistem pametne kuće. Zahvaljujući ovom sistemu kontroliše se klima u kući (24-25 stepeni tokom cele godine), podno grejanje u kuptilima i u blizini bazena, grejanje vode u bazenu i snabdevanje toplom vodom.
Rezervoar za toplu vodu od 500 litara i sistem neprekidne cirkulacije u kući.

Bežični internet je instaliran u sobama i na teritoriji, video nadzor sa snimanjem i mogućnošću daljinskog pregleda.
Sve sobe i prizemni prostori opremljeni su bežičnim senzorima alarma “Jablotron”. Osvjetljenje na svim terasama, parkiralištima, senzorima kretanja.

U konstrukciji su korišćeni visokokvalitetni materijali: granit za završnu obradu stepenica, parket u sobama, visokokvalitetni sanitarni čvorovi i pločice, nameštaj po mjeri, itd.

Lokacija

Kontakt

Message has been sent successfully.