Trospratna kuća sa pogledom na more u Limanu 2, Ulcinj

ID
124.900€
Lokacija
Ostalo
Region
Tip
Kuća
Površina
294m2
Namješten
Semi
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina
252m2
Površina zemlje
137m2
Br. soba
5
Kupatila
3
Br. spratova
3

Prodaje se trospratna kuća sa pogledom na more u mjestu Liman 2 u naselju Ulcinj.
Struktura kuće:
Prizemlje - predsoblje, kupatilo sa tuš kabinom, spavaća soba i prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, kaminom i terasom sa stablima maslina i duda.
Originalno dizajnirano unutrašnje mermerno stepenište sa raskošnim kovanim ogradama vodi na prvi sprat gdje se nalaze tri spavaće sobe, terasa od 12 m2, kupatilo sa toaletom i hidromasažnom kadom, te vešeraj.
Drugi sprat je povezan sa kućom spoljnim stepeništem, ima 2 prostrane spavaće sobe, kupatilo sa WC-om i tuš kabinom. Ima mjesta za mini kuhinju, što omogućava, po želji, mogućnost odlaska gostiju ili starijih članova porodice na počinak ili samostalan i udoban život. Sa prostrane terase sa solarijem otvara se prekrasan slikovit pogled na more koje stvara izvanrednu atmosferu jedinstva sa okolnim svijetom i prirodom.
Prekrasan panoramski pogled na more i stari grad, pješačka udaljenost do povijesnog centra i svih sadržaja važnih za ugodan život: supermarketa, apoteke, ukusne pijace, brojnih kafića i ukusnih restorana.
U blizini kuće nema parkinga, do kuće vode stepenice koje vode i do mora, 5 minuta niz stepenice - i nalazite se na plaži Liman 2, na kojoj je povoljno smješten restoran-bar. Ovdje ćete uvijek biti dobro nahranjeni, počašćeni šoljicom odlične kafe, i imaćete priliku da u potpunosti uživate u razgovoru sa prijateljima i ljubaznim i zanimljivim komšijama.
Blizina brojnih plaža Ulcinja i okoline (uključujući Žensku plažu sa ljekovitim sumporovodoničkim izvorima, Veliku plažu i mnoge druge, čine ovo mjesto odličnim izborom za rekreaciju i život u Crnoj Gori.
Voda - gradska, kanalizacija - septička jama, struja.
Kući je potrebno renoviranje.
Za više informacija, kontaktirajte nas.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.